Eerst meten dan weten

De aanpak van de Luigjes dokter garandeert een kosteneffectieve behandeling van uw zonneboiler zonder vervelende verrassingen achteraf. De Luigjes dokter controleert namelijk eerst de werking van alle vitale onderdelen van uw zonneboiler door een Totaal-Diagnose (inclusief gratis servicebeurt) uit te voeren. Ook als het systeem nog functioneert, maar u zekerheid wilt hebben over de juiste werking, kunt u de Totaal-Diagnose (inclusief gratis servicebeurt) laten uitvoeren.

U ontvangt een compleet reparatie-advies met prijsopgave voorafgaand aan de reparatie. Daarmee weet u vooraf precies wat de kosten zijn. U voorkomt dat na installatie van een nieuwe regelaar of pomp, onverwacht ook een lekke collector moet worden gerepareerd. Indien de zonneboiler niet werkt nadat de reparatie conform reparatie-advies heeft plaatsgevonden, zijn de extra diagnose-werkzaamheden voor rekening van de Luigjes dokter.

De Luigjes dokter kent uw zonneboiler van binnen en van buiten en heeft voldoende reserve-onderdelen bij zich om de meest voorkomende klachten van uw zonneboiler direct te verhelpen.

Vakkundig stelt de Luigjes dokter de Totaal-Diagnose en voert meteen gratis een servicebeurt uit. U ontvangt een gedetailleerd reparatie-advies.